Tuintheater

Archief

The story of… David Bowie

zo 26 jun 2022

Een inhaalvoorstelling van vorig seizoen: Toen zouden ze twee keer komen optreden, maar het weer werd ’s avonds zo slecht dat we de voorstelling afgelast hebben (en er natuurlijk geen druppel meer gevallen is uiteindelijk).

Net als vorig jaar was het weer een prachtig optreden en gelukkig hadden we er dit keer wel mooi weer bij (op een paar kleine spettertjes na dan).

We hadden een volle bak (50 man) en iedereen heeft genoten. Na afloop regelmatig de opmerking gekregen dat als je je ogen even sloot het bijna leek of Bowie er echt stond (zo eng dichtbij de stem van David Bowie komt Rias Baarda).

Publieksreacties

Was een heerlijke middag in jullie prachtige tuin met de mooie muziek!

Fantastisch! De tuin en de muziek. Kadootje deze middag. Tot de volgende.

Het klonk bijna alsof de echte David Bowie er stond

Foto’s

Video’s

The story of…

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ’s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Waarom was muziek zo’n obsessie voor Prince? Wat maakte de muziek van David Bowie zo onweerstaanbaar?
Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

The story of… David Bowie

Als er één pop artiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende… Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.

Muzikale ondersteuning: Robbert Tuinhof

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Rias Baarda

Wellicht is Rias op dit moment het meest bekend als gitaarvirtuoos bij ’s lands bekendste roept-u-maar-acts The Originals en De Corona’s waarmee hij bijvoorbeeld drie weken in het Holland Heineken House bij de Olympische Spelen te Vancouver heeft mogen optreden. Of u heeft hem gezien op Lowlands met 2nd Place Driver. Maar afgelopen jaar gooide hij enorm hoge ogen met zijn Bowie interpretaties op o.a. Paaspop en Live XL.

Meer info op www.thestoryof.online.

The story of… op social media