Tuintheater

Archief

Alexander Broussard speelt Billy Joel

zo 6 sep 2020

Alexander trad op met prachtige nummers en verhalen van Billy Joel. Het weer werkte helaas niet helemaal mee (lees: regen), maar ondanks dat was het een hele mooie middag.

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Publieksreacties

We hebben enorm genoten van het prachtige concert in jullie prachtige tuin!!! Jullie gastvrijheid is ook enorm fijn.

Zeer goede zanger, fijne sfeer, goed regeld

Foto’s

Video’s

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger Pianoman maar ook swingende rockers zoals My life, prachtige ballads zoals She’s always a woman of lekkere pop zoals Uptown girl. Stuk voor stuk klassiekers.

Wie is Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band 003 bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten. Na 5 jaar vond het team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

Meer info op www.alexandermusic.nl.

Alexander op social media