Tuintheater

Archief

The story of… Barbra Streisand

zo 23 mei 2021

Het eerste optreden van het nieuwe seizoen. Door de nieuwe opstelling kunnen we vanaf nu opschalen naar 50 bezoekers, maar vanwege de corona-maatregelen is het nu nog even bij 30 gebleven. Een goed uur voordat de voorstelling zou beginnen werden we nog even compleet verrast met een enorme hoosbui. Omdat net alle apparatuur opgebouwd was moesten we even alle zeilen bij zetten om de spullen droog te houden. Met als gevolg dat we zelf tot op het bot nat zijn geregend. Maar het publiek heeft er niets van gemerkt, want tijdens de hele voorstelling is het droog gebleven.
Het was een mooie opening van ons seizoen. Iedereen heeft weer genoten en ging tevreden naar huis.

Foto’s

Video’s

The story of…

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ’s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Waarom was muziek zo’n obsessie voor Prince? Wat maakte de muziek van David Bowie zo onweerstaanbaar?
Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

The story of… Barbra Streisand

In de sfeervolle voorstelling kunt u natuurlijk alle grote successen verwachten, en extra leuk is misschien wel dat Barbra ook nog wel wat mooie duetten heeft opgenomen, dus Alexander zult u wellicht ook nog horen zingen.

Muzikale ondersteuning: Robert Stoop

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Janneke Meesen

Na jaren als allround zangeres mee op tour te zijn geweest met bands als de Coronas, verheugt Janneke zich er nu op om samen met collega Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand aan jullie te mogen vertolken. Janneke is met vele genres en artiesten opgegroeid uit de soul-, pop- en rockwereld. Streisand stond niet in dat rijtje. Toen Janneke eenmaal geïntroduceerd werd aan het repertoire van Streisand, werd er snel één ding duidelijk: om déze muziek te kunnen zingen zal een flink tandje moeten worden bijgezet! Janneke nam deze uitdaging maar al te graag aan. Inmiddels is Streisand niet meer uit haar repertoire weg te denken en heeft zij nu ook haar eigen Tribute to Barbra Streisand.

Meer info op www.thestoryof.online.

The story of… op social media