Tuintheater

Archief

The story of… Elvis Presley

zo 8 aug 2021

Een topmiddag met een uitverkochte voorstelling. Even waren we bang richting het einde dat er een regenbui aan kwam, maar gelukkig was deze na drie druppels te hebben verloren alweer overgewaaid en kwam het zonnetje er weer lekker bij. Alleen maar positieve reacties gehoord van het publiek. Een mooie afsluiter van deze serie The story of…

Publieksreacties

Wat een geweldige middag. Blijf dit doen, blijf ik komen

Mooi intiem concert in de tuin. Voor herhaling vatbaar.

Dit is wat er wordt bedoeld met: Gelijk in de hemel als ook op aarde

Foto’s

Video’s

The story of…

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ’s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Waarom was muziek zo’n obsessie voor Prince? Wat maakte de muziek van David Bowie zo onweerstaanbaar?
Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

The story of… Elvis Presley

In de intieme voorstelling zal Johnny E. de verhalen en anekdotes van Alexander illustreren met de mooiste muziek van Presley. Zowel de grote hits, als misschien het iets onbekendere werk. Al is dat laatste bij de koning van de Rock and Roll natuurlijk niet veel…

Muzikale ondersteuning: Dennis van Hoorn

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Johnny E.

Johnny E. is niet alleen bekend om zijn werk met grote coverbands zoals De Corona’s of The Clarks, hij was ook de spil in een echte Elvis Presley Tribute Show, met alles erop en eraan. Johnny kroop in de huid van alle imago’s die Elvis tot zo’n icoon gemaakt hebben én beheerst het repertoire van The King als geen ander.

Meer info op www.thestoryof.online.

The story of… op social media