Tuintheater

Archief

The story of… Prince

zo 13 jun 2021

De kaartverkoop begon lastig, maar uiteindelijk hebben we het toch nog weten op te schroeven tot 25 man. Het weer was perfect voor een middagje in de tuin. Leuk detail: Ik kende Ger (de zanger) nog uit de tijd dat hij bij Jeans zong (17 jaar geleden). Erg leuk om hem na al die jaren weer eens te zien en uiteraard te horen zingen. Grote kans dat hij nog eens terug komt voor een optreden.

Publieksreacties

Genoten van de muziek, de tuin en de gastvrijheid

Wat een optreden!! Geweldig. Wat hebben we genoten!

Het was Princeheerlijk

Ger Savelkoul

Foto’s

The story of…

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ’s werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Waarom was muziek zo’n obsessie voor Prince? Wat maakte de muziek van David Bowie zo onweerstaanbaar?
Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

The story of… Prince

Prince heeft een ongelooflijk waardevolle muzikale erfenis achter gelaten. Hij heeft baanbrekend werk verricht in de studio en emancipeerde als eerste van de platenmaatschappijen. Stof voor verhalen!!!

Muzikale ondersteuning: Rias Baarda

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Ger Savelkoul

Dinnershows, Musicals, Pianoshows, Tribute Acts… Hij stond in “We Will Rock You”, hij stond meermalen op de Zwarte Cross, reist zowel Nederland als België af om feesten, festivals, en wat dies meer te voorzien van de juiste muziek.
Met zijn enorme stembereik kan Ger eigenlijk alles wel zingen. Hij koos ervoor om voor “The story of…” het repertoire van Prince aan te pakken.

Meer info op www.thestoryof.online.

The story of… op social media