Tuintheater

THE STORY OF… DAVID BOWIE

zo 26 jun 2022

15:00 – 17:00 uur

€ 22,50

Als er één popartiest is wiens verhaal zich voor een theatervoorstelling leent, dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende… Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, het soms woelige leven, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van één van ’s werelds grootste muzieklegendes: David Bowie.
Voor deze “masterclass” neemt Alexander vocaal specialist Rias Baarda mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Het wordt dus een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
Rias wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist: Robbert Tuinhof.

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Rias Baarda

Wellicht is Rias op dit moment het meest bekend als gitaarvirtuoos bij ’s lands bekendste roept-u-maar-acts The Originals en De Corona’s waarmee hij bijvoorbeeld drie weken in het Holland Heineken House bij de Olympische Spelen te Vancouver heeft mogen optreden. Of u heeft hem gezien op Lowlands met 2nd Place Driver. Maar afgelopen jaar gooide hij enorm hoge ogen met zijn Bowie interpretaties op o.a. Paaspop en Live XL.